De kracht die ik zelf ervaar als ik de juiste outfit draag, passend bij mijn karakter en figuur, die kracht wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren!

Ik inspireer anderen graag op modegebied, maar vind het vooral belangrijk om JOU in je kracht te zetten met kleding die ècht bij je past. Ik kijk vooral naar wat jouw kledingbehoeften zijn, passend bij jouw karakter en figuur. Door de juiste outfit, is je uiterlijk in balans met jouw gevoel waardoor je je zelfverzekerder voelt.

Ontdek hoe jouw persoonlijke kledingstijl eruit ziet èn hoe je die kunt realiseren!
Het is goed om af en toe weer eens met een bewuste blik naar je kleding te kijken. Past deze kledingstijl nog wel bij je? Kan het anders en beter? Ben je afgevallen of juist aangekomen? Nieuwe baan? Of kom je altijd met dezelfde kledingstukken thuis?

Een groot deel van de eerste indruk die iemand van je krijgt, wordt bepaald door het uiterlijk. Kleding speelt daarbij een hele belangrijke rol. Vaak zien mensen door het grote en snel variërende aanbod niet meer wat het beste bij hen past en waarom.

Doctor Fashion adviseert zowel mannen als vrouwen, zakelijk als privé. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van hun eigen kledingstijl, waardoor de binnen- en buitenkant met elkaar in balans zijn. En zodat ook JIJ die kracht mag ervaren die kleding teweeg kan brengen!

“Style is a way to say who you are, without having to speak!”
Rachel Zoë

Mijn diensten

We beginnen met een uitgebreid, gratis (telefonisch) intake gesprek waaruit naar voren komt wat jouw hulpvraag is. Ik zal mijn verschillende diensten toelichten en gezamenlijk maken we een pakket op maat, passend binnen jouw budget.
Is het nodig dat ik jouw hele garderobe onder handen neem, dat we samen gaan shoppen of word je al blij van kledingadvies op afstand?

Aan de hand van een intake formulier kan ik zien wat jouw stijl, smaak en voorkeuren zijn. Door deze voorkennis kan ik efficiënt te werk gaan en een ‘plan de campagne’ opzetten dat het beste bij JOU past!

Kledingadvies op afstand

Als het niet nodig is om elkaar te ontmoeten, dan kunnen we bellen, mailen of chatten!
Ik kan je adviseren op het gebied van: combinatie mogelijkheden, styling opties, concrete shopadresjes, figuur-, kleur- en stijladvies.
Ook handig als je onverwachts naar een (werk)afspraak moet en niet weet wat je moet aantrekken!

In case of emergency… call Doctor Fashion!

Kledingkast sessie

Ken je dat… je staat voor een overvolle kledingkast, maar je hebt niets om aan te trekken? Of je loopt al zolang in dezelfde veilige outfits en bent toe aan een nieuwe stijl? Doctor Fashion kan je helpen jouw garderobe overzichtelijk èn compleet te maken!

Ik haal het maximale uit jouw eigen kledingkast en ga op zoek naar nieuwe, verrassende combinaties. Hiervoor kom ik bij jou thuis langs, zodat ik een zo goed mogelijk beeld kan krijgen van jouw huidige garderobe. Ik adviseer welke items missen en in overleg beslissen we welke items weg kunnen.

Tijdens de sessie krijg je direct een figuuranalyse, kleur- en stijladvies. Ik laat je zien hoe je sterke punten kunt accentueren en hoe je minder sterke punten kunt camoufleren. Handig… naderhand krijg je een duidelijk foto-overzicht, zodat je alle tips & tricks goed kan onthouden!

Herstructurering kledingkast

Orde op zaken! Ik haal jouw hele kledingkast leeg en sorteer alles op kleur, stijl en type kledingstuk. Hierna heb je weer overzicht, extra ruimte in je kast en dus ook in je hoofd…. Ik geef direct allerlei opruim-tips, zodat je het later ook zelf kan bijhouden.

Deze sessie is perfect in combi met een kledingkast-sessie!

Personal shoppen

Personal shoppen kan op twee manieren:
we gaan samen shoppen of ik ga voor je op pad.

Het voordeel van samen shoppen is dat we heel gericht te werk gaan. Je krijgt ter plekke advies en terwijl jij past, struin ik de winkel af. Je verliest geen geld aan miskopen of kleding die je weinig draagt. Vantevoren heb ik natuurlijk een perfecte shop-route uitgestippeld, waardoor we zo efficiënt mogelijk kunnen shoppen. Daardoor houden we zelfs tijd over voor een goede kop koffie met taart…

Als ik voor jou ga shoppen, dan kun je naderhand lekker rustig passen vanaf een kledingrek (op een nader te bepalen locatie). Je hoeft zelf niet allerlei winkels af te gaan, warme pashokjes in, drukke winkelstraten door en in lange rijen te staan. Tijdens het passen geef ik een figuuranalyse, kleur- en stijladvies. Ik laat je zien hoe je je sterke punten kunt accentueren en hoe je minder sterke punten kunt camoufleren. Daarnaast geef ik allerlei tips over hoe je de kleding het beste kunt dragen!

Vanzelfsprekend is deze optie duurder, omdat er na het shoppen een aparte pas-sessie is en  er eventueel kleding  terug gebracht moet worden.

Shoppen bij sample sale

Door mijn werk als styliste krijg ik veel uitnodigingen voor sample sales. Mijn klanten wil ik hiermee een extra service bieden, zodat ook zij kunnen profiteren van de (vaak hoge) kortingen!

Tijdens het shoppen geef ik een figuuranalyse, kleding- en stijladvies. En natuurlijk help ik je met het vinden van de unieke items tussen de rekken vol kleding, waar anders misschien geen doorkomen aan is!

Meer info?

Heb je nog vragen over andere mogelijkheden? Of ben je benieuwd naar de tarieven?
Je mag mij altijd bellen of mailen.

Mijn missie is namelijk om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten, met kleding die ècht bij je past. De wereld mooier maken, dat is wat ik wil…

Vrolijke groet,
Cynthia

Cynthia is in staat geweest mij te stylen zonder mij te willen veranderen en toch voel ik me als nieuw. Dit is voor mij de kracht van Doctor Fashion!

Saskia Beukenhorst

Cynthia is enthousiast, doortastend en heeft een uitstekend gevoel voor mode. Tijdens onze kledingkastsessie wist ze mijn kledingstukken zo te combineren dat ik een totaal nieuwe garderobe kreeg!

Renske

Doctor Fashion heb ik ingeschakeld om orde te brengen in mijn 3 kledingkasten. Nu kan ik stukken sneller een mooie outfit samenstellen. Cynthia, wat ben jij een lieve, gave vakvrouw!

Myra Fictoor-de GrootMyra de Groot Entertainment Producties

Cynthia gaat uit van wat er al in je eigen kledingkast hangt, zodat je niet onnodig geld kwijt bent aan nieuwe items. Naderhand kon ik heel gericht gaan shoppen om mijn garderobe compleet te maken!

Sigridinterieur ontwerper @ IKEA

Eén van de redenen dat ik zo trots ben op mijn videopitch is dat ik vind dat ik er zó mooi uit zie! In de toekomst hoop ik vaker met Cynthia te mogen samenwerken!

Lisa PortengenSmart & Sexy

Doctor Fashion heeft mij geholpen bij het maken van de juiste kledingkeuzes. Ze heeft 30 nieuwe combinaties gemaakt vanuit mijn eigen kledingkast. Dankjewel Cynthia, mijn persoonlijkheid heeft ècht een boost gekregen!

Martha Jong

Wat een leuk verjaardagscadeau! Een personal shopper aan huis die samen met jou door je kledingkast gaat. Echt een luxe-moment voor jezelf!

Lisette BalmSenior Interior Designer @ IKEA

Met een nieuwe fulltime baan was mijn studentengarderobe aan vernieuwing toe. Na een uitgebreide kledingkastsessie, gingen we samen shoppen. Ik voel mij nu niet alleen lekkerder in mijn kleding, maar ook veel zelfverzekerder!

Anouk Heesbeenprojectmedewerker @ Stedelijk Museum Amsterdam