For conscious people + brands
who love to go on a next level journey!

Hi, ik ben Cynthia a.k.a. doctor fashion.
fashion stylist / creative director / holistic style coach

Wat fijn dat je er bent!
Ik zal mezelf even voorstellen…
Cynthia, een eclectische mix van allerlei creatieve elementen. Een bewuste ondernemer ‘high on life’ die al haar hele leven in de modewereld werkt.
Daarnaast ben ik een levenskunstenaar en vind ik het heerlijk om mezelf op allerlei verschillende manieren kunnen uiten!
Van stylen tot intuïtieve illustraties en dansen.
Ik ben ook spiritueel en hou van alle hippie dippy woo woo stuff. 🤩
Deze 3 elementen gooi ik in de mix met alles wat ik doe!
Door volledig mezelf te mogen zijn, creëer ik een ultiem gevoel van vrijheid.

Holistic Style Coach
Ik coach conscious (business) women om via hun garderobe full-on next level te gaan! Door mijn unieke combi van fashion & self care gaan we samen ‘on an inner journey’. Vanuit connectie met je ziel creëren we jouw ideale droom garderobe.
Resultaat: elke dag het gevoel van joy, flow & ease als je voor je kledingkast staat.

𓇸 stijl – kleur – figuur analyse
𓇸 kledingkast sessie
𓇸 personal shoppen
𓇸 online stijladvies
𓇸 personal branding

Fashion stylist   Creative director
Ik ontzorg bewuste modemerken van concept tot uitvoering. Ik vertaal jullie authentieke verhaal naar next level campagnebeeld. 🔥

Let me know wat er nodig is, ik ontzorg jullie met liefde en creëer de rode draad in al jullie campagnebeeld. Anything is possible!

𓇸  personal branding
𓇸  campagnebeeld
𓇸  video / fotoshoot
𓇸  concept
𓇸  moodboard
𓇸  scouten locatie
𓇸  groot netwerk om ideale team te creëren
𓇸  shotlist
𓇸  planning
𓇸  styling
𓇸  set dressing
𓇸  good vibes

Mooi om te zien hoe Cynthia’s hoofd werkt:
bijzondere mix van intuïtie en overzicht.
– Diana van Ewijk –

Mijn kracht ligt in de inspirerende mix van 30+ jaar modekennis gecombineerd met een grote liefde voor creativiteit, duurzaamheid, hoogsensitiviteit, spirituele gaven, intuïtie en overzicht. Ervaringsdeskundige op het gebied van bezield ondernemen, burn-out, zelfheling, voluit leven vanuit je hart.

Door al deze talenten ben ik goed in het volledig ontzorgen van mijn klanten, denk in creative oplossingen en breng alles full-on next level. 🔥 Samen creëren vanuit ons hoogste potentieel is waar ik volledig van aan ga!

Mijn missie
Als doctor fashion wil ik de brug zijn tussen de fashion wereld en de meer bewuste, spirituele wereld. Om zo de wereld een nog mooiere plek te maken!

Als mensen zo authentiek mogelijk leven – in lijn met hun ziel – dan stralen ze dat uit, zijn ze gelukkiger en meer tevreden. Als je vanuit een hogere energie leeft, ben je als vanzelf ook aardiger voor de mensen om je heen. Dit creëert dan een ‘ripple effect’ van meer liefde in de wereld.

Dit is de basis van mijn manier van werken en leven. Ik geloof er met mijn hele hart in dat als meer mensen zo authentiek mogelijk leven, de wereld een nog mooiere plek wordt. Vanuit verbinding met jezelf meer connectie met de mensen om je heen.✨💫

t o g e t h e r
w e
R I S E
✨🪽✨